♡Interiør.....................Hverdagsliv....................Håndarbeid......................Mammarolle♡

mandag 6. mai 2013

Storebror sitt rom6 mai er allerede her og det er kun 6 uker til vi skal bli 4!
Tiden praktisk talt flyr avgårde!
Som overskriften viser er det storebror sitt rom som skal vises frem i dag.


Siden det kommer en ny baby i huset har den kommende storebroren blitt nødt til å flytte opp i 2 etg. 
2 etg ble bygd på i 2010. Hele prosessen kan du se ved å kikke under fanen: Huset vårt. 
Foreløpig har 2 etg stått tomt. Vi har mange planer der oppe, men andre ting har blitt prioritert først. Nå står altså første rom i 2 etg ferdig, og det er et barnerom. Storebrorrommet.

Oppbevaring er alfa omega på et barnerom! Og som de fleste andre treårige gutter er biler, traktorer, lastebiler, duplo og lego det STORE!


Den største suksessen og det lureste når det kommer til oppbevaringen på barnerommet er den hjemmesnekrede kassen som står under senga hans, og rommer all legoen. Den er stor og god og har hjul på undersiden slik at den enklet kan trilles ut. GENIALT! Snilleste mannen har snekret den av mdf og kledd med rupanel.

I det ene hjørnet rommer en liten metalldunk Noahs playmo. Dunken er kjekt merket med lapper med dymo for å se hva som ligger oppi. Dunken er herlig turkis/grønn og er fra Ikea.


 Som så mange andre har han også en expedit hylle fra Ikea med diverse kurver oppi, alle merket med lapper skrevet med dymo hva de inneholder. Enkelt og greit å holde orden i! 
Hyllen er gammel og arvet etter gutterommet til min man. Den har fått nytt strøk med maling og hjul på undersiden.


Når det gjelder møblene på rommet er alt gammelt. Det eneste nyinnkjøpte er ikea hyllene over skrivepulten. 
Sengen er gammel og arvet etter min mormor, den har jeg beiset mørkere brun, nattbordet er et gammelt bord fra leiligheten vi eide og er malt matt svart. Det har også en hylle under for oppbevaring av bøker.
Veggen bak sengen er malt i gustaviansk blå, resten er i eggehvit. og taket er malt i hvit shipolinmaling.

 
I motsatt side av sengen står Noah sitt skrivebord. Også arvet etter min mormor. Det ble reddet ut av garasjen da hun skulle flytte. Det har fått noen strøk med lys grå maling og en ny benkeplate som er malt matt svart.Over henger ikeahyller og ubehandlet hylleknekter fra biltema.
Lampen over skrivepulten er en gammel industrilampe, reddet fra en container på jobben til min far. Den har fått ny, svart og hvit strykejernsledning og en grundig vask. Ved siden av senga har vi bygd inn 3 kjøkken overskap fra ikea i kneveggen. Disse fungerer nå som klesskap. og over er det en liten hylle som Noah kan sette frem de fineste tingene sine. Foreløpig står det 4 biler der.


 Det var storebrorrommet her i huset :)
10 kommentarer:

 1. Så flott rom! Eg held og på med storebrorommet om dagen (har fingrane full i tavlemaling akkurat no... :p ) og det er så kjekt! Gler meg til å ta fatt på lillebrorommet og, men der må vi meir drastisk til verks enn å berre male, sidan vi ikkje har gjort noko med det til no...

  Lykke til med innspurten!

  SvarSlett
 2. For et flott & stilig rom storebror har fått seg!!
  Kjempefine farger og smarte løsninger, & tommel opp for gjenbruk!
  Det er så koselig å ha ting med en historie bak synes jeg :)
  Tipper han storkoser seg på rommet sitt!

  Lykke til med siste innspurt med struttmage ;)

  KLEM Audhild

  SvarSlett
 3. Dette var et lekkert gutterom! Elsker alle detaljene. Sengen var nydelig!!! Sengeteppet falt jeg også for og ikke minst verdenskartet på veggen og den turkise dunken! Må en tur på Ikea snart:-)
  Lykke til med fødsel når den tiden kommer:-)

  SvarSlett
 4. Flott storebrorrom med herlige detaljer:))
  Her kommer han nok til og trives ja ♥

  SvarSlett
 5. Så fint rom han har fått, og så mange fine detaljer! Morsomt med alt som en gjenbruk, og historien bak tingene! Her kommer nok storebror til å trives, ja, og kanskje blir lillebror/søster en flittig gjest? Lykke til med resten av svangerskapet - pass på deg selv!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 6. For et flott rom! Forresten veldig artig at sønnene våre heter det samme :) Har en liten Noah Nathaniel på snart 10 mnd :) hehe

  SvarSlett
 7. Hei. Så nydelig rom! ;) Lurte på hvor du fikk tak i verdenskartet?

  SvarSlett
 8. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

  SvarSlett

♥ Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en liten hilsen! ♥

Related Posts with Thumbnails